оригами на ниточке

Филмор Плэйс
***
субботнее утро
ждет у калитки хозяин
чайного домика

Saturday morning
waiting at the gate
owner of the teahouse


***
заросшие грядки –
веет таким покоем
дом у дороги

overgrown beds -
blows so quiet
the road home


***
оригами на ниточке
лепятся к склону холма
деревеньки

origami on a thread
clung to the hillside
villages


***
ночная прогулка
в цветах заблудился
курортный поселок

night walk
strayed in the flowers
holiday village


***
порция счастья
обнимашки в бассейне
в три часа ночи

happiness portion
hugs in the pool
at three o'clock


***
листья веерной пальмы
чуткий вполглаза сон
летучей мыши

fan palm leaf
a sensitive dream of a bat
with one eye open