Когда в сердце идет дождь

Князев Дмитрий
Коли в серці йде дощ
Аж схоплюються бульбашки
У поперек і вздовж
Лише сумні думки
Пітніють долоні
Мені важко дихати
Поруч з тобою
Світить сонце і йде дощ
Світить сонце і йде дощ

Коли в серці йде дощ
І розставлені всі крапки
У поперек і вздовж
З сьогодні і на віки
У кохання в полоні
Незважаючи на роки
Тільки поруч з тобою
Світить сонце і йде дощ
Світить сонце і йде дощ

Коли в серці йде дощ
І руйнує душі світ
З тобою завжди тепло
Без тебе журба і лід
Ворог власної долі
Не даю тобі піти
Бо тільки поруч з тобою
Світить сонце і йде дощ
Світить сонце і йде дощ
            27.08.16