Куди ви йдете...

Валентина Козачук
Пiд Донецьком в полях немає трави
Не росте нi будяк, нi квiти.
Пахне смертю, бідою. Земле, це ж ти –
не дощем, а кровью полита?!


–  Хлопцi, хлопцi куди ви йдетЕ?
Жебонить розбита дорога,
– За Вiтчизну у бій! Це наше святе!
А в душi зростає тривога.

Пiд Донецьком розгулює страх ,
Там птахи давно не співають. 
Де ви, хлопці? Все в пожарАх.
Лише ангели в небо злітають...