Дилiжанс у минуле

Алина Голинко
Присвячую друзям мого 16-го літа.

Зірки на небі влаштували вальс,
Вони мов адаманти світанкові...
Відправлю я в минуле диліжанс,
В моє минуле, зіткане з любові.

Колись і ми робили ніжні па,
Для нас теж грали мелодійні кастаньєти...
Хай музика дитинства не вщуха!
Ця музика - минулого тенети.

Яка прекрасна ця смарагдова зоря...
Ми зачаровані, ми всі тамуєм подих...
Моє дитинство між світами догоря -
На сцену танець юності виходить!