Тема ночi

Настасья Сидорушка
Тема ночі не розкрита,
Душі зведені жагою...
Ось останній подих літа
Десь пронісся наді мною.

Спілі й стиглі мов кавун
Почуття зривають стелю.
Відмовляюся від дум,
І ввіряю розум хмелю.

Хоч на мить відчути - диво
Може статися зі мною.
Настрій - втрапити під зливу,
І промокнути з тобою.