Ненька!!!

Евгений Купянск Онищенко
Тобі сьогодні вже два рочки ,
Як незалежна ти від " брата " ,
Нажаль не всі сидять синочки ,
Не кожна в нас радіє хата .

Та все ж бажаю рідній ненька ,
Щоб поле жовте , хмари сині !
Зі святом всі , мої рідненькі !
За вас ! За те , що ми єдині !