Пшениця, та небо

Екатерина Олейникова 2
Пшениця і небо, осяяні сонцем.
Це прапор країни-- де небо й колосся,
Це вільна країна--Моя Україна!
Хай сміх в ній лунає, хай пісня в ній лине!
 
   Україно! З Днем Незалежності! З Днем народження!
   Тобі 25! Ти доросла! Ти самостійна!