Э. Дикинсон. 6. Frequently the woods are pink

Ольга Денисова 2
6

Вижу в розовом леса -
Вижу в охряном.
Вижу голые холмы
За моим окном.
И привычны крон мне
Пышные плюмажи,
И просветы плешей
Мне привычны также.
Скажут, повернулся
Шарик на оси.
Чудо превращенья
Двух и десяти!
20-21.08.2016


6

Frequently the woods are pink —
Frequently are brown.
Frequently the hills undress
Behind my native town.
Oft a head is crested
I was wont to see —
And as oft a cranny
Where it used to be —
And the Earth — they tell me —
On it's axis turned!
Wonderful Rotation -
By but twelve performed!


http://www.youtube.com/watch?v=OQFNR553LMQ