Божевiльний день..

Константин Матаков
    ***

Божевільний день
Самовбивство трамвая
Його нутрощі
Розкидані по місту
І цього ніхто не бачить
Тому що душа
Везе людей
Ведена вищими

   230816   11.07


На фото: львовский трамвай