Я сьогоднi спiваю про долю народу

Татьяна Ахинько
   
   Я сьогодні співаю про долю народу,
   Що в віках здобував незалежність свою,
   І при добрій, чудовій нагоді у Бога
   Для Вкраїни і щастя, і долі молю.

   Розквітай у добрі, мій народе, могутнім,
   Щоб тебе поважали сусіди й весь світ,
   Лине співом хай велич твоя незабутня
   Над землею сьогодні і тисячу літ,

   Утверждайся на славу, зростай і міцнішай, 
   Мій трудящій, такий волелюбний народ,
   Хай тебе захистить наш Господь самий вищий,
   Для Вкраїноньки хай не жаліє щедрот.