Мелод я любов

Светлана Камышная
Мелодія любові, то кохання,
Яке несе на крилах всіх вітрів,
Мелодя любові, то еднання,
Хто ніжністю до неі шлях відкрив.
Мелодію любові, чути вмійте,
Вона звучать завжди, лише для двох,
Мелодію любові разом пийте,
Смакуючи іі хмільний ковток.
Вона підніме кожного до неба,
І подаруе радісний політ,
Мелодія любові, ій так треба,
Щоб ви побачили щасливим світ!