Ой, яка ти поважная стала

Анатолий Павленко
Ой, яка ти поважная стала,
Як  ця  сукня  тобі  до  лиця...
Скільки  зустрічей  різних  ми  знали,
На  рахунку  ж  окремому – ця.

Наш  цілунок – на  радість  печатка.
Щоб  ніяких  вагань  не  було,
Почнемо  всі  стосунки  з  початку,
В  дзвони  гра  хай  життя  джерело.

Бо  чи  ж  нам  про  кохання  не  знати.
Й  ні  до  чого  б  з  тобой  нам  літа...
Тільки  ні:  вже  запізно  міняти
Те,  що  час  відібрав  й  не  верта.

---