Ishift

Черничная Сказка
Той танець - це пам'ять про ночі
Які ми не спали, сміялись до ранку,
Сиділи на кухні, дивлячися в очі,
І йшли досипати уже на світанку.

Я стану на ноги - а ти потерпи,
Танець від цього гіршим не стане.
Я буду поруч - ти просто люби,
А від любові вся гордість розтане.