Нежданчик...

Анатолий Тарасовский
Село…надвечір’я…вертаюсь з роботи
І  подумки  звично планую  суботу.
Знайома стежина… і край  огорожі…
Дивлюсь – зеленіє… на долара   схоже…
Портрет  президента і  цифра з нулями...
Сто баксів…  аж серце  зайшлось  до нестями…
Не гріх нахилитись… і свідків  немає…
Невже подарунок?  Ой, ні...  заробляю…