Райтштоки

Оксана Майданська
  Так заглядало голубе небо у озерце,
  Запитувало його, яке воно на колір.
  Ти бачиш чисту воду, а в нім той колір,
  Виблискує дзеркальним видом у Райтштоки.

                18.08.16.
        На фото: в Гостинному дворі "Райтштоки"