Я казково багата

Оксана Вершинина 2
Я казково багата -
у мене є очі,
які бачать хмари
і зорі щоночі.

Я чудесно багата,
я чую той шепіт,
яким промовляє
нестриманий вітер.

Я насправді багата -
у мене є серце,
яким я кохаю
й тебе відчуваю.

Я дуже багата -
у мене є дотик
до всього, що грає,
танцюючи ноти.

Так-так, я багата,
тому що я - Жінка,
і Мати щаслива
хорошого сина.

Я дісно багата -
у мене є подих,
який мене живить
і з'єднує з Богом.

Я безмежно багата -
у мене є мрії,
я квітам і сонцю
всміхаюсь й радію,
все це не лишає
ні шансу для стресів -
у мене є ти, є я
й цілий Всесвіт!