Любовь Мусор

Константин Квитка
Любовь приходит летом.
как солнечный цветок.
Что умирает на Осень,
среди мусора на свалке.

Ты прошел внезапно,
ак все, летом. но...
не оставишь ли среди
мусора, среди жизни(?)

[как мусор на свалке...]
_____________

Кохання приходить літом.
як сонячна квітка.
Що помирає на Осінь,
серед сміття на звалищі.

Ти пройшов раптово,
як усі, влітку. але...
чи не залишиш серед
сміття, посеред життя(?),

[як сміття на звалищі…]

27. 05. 16.