Вiчнi слова

Анастасия Костюченко
Слова линуть від душі та серця,
Які ласкають тіло навкруги
Ті слова, як джерельні озерця,
Які розтоплюють гірські сніги.

Слова теплі та приємні на дотик
Закутуючи думки у клубок,
Вони стають для нас як наркотик
Створюючи бажання острівок.

"Я кохаю тебе"- це ті самі слова
Від яких захоплює подих,
Від яких починає крутиться голова
Не ждучи й подвигів жодних.