Бути щасливим

Ласточка Твоя
Що потрібно тобі
щоб бути щасливим?
Відповідь навряд чи
ти знаєш.
В небо безмежне
повітряного змія запускаєш
і він відлітає так високо,
що не дістанеш.
Та ти щасливий,
а чому і сам не знаєш.