В дорогу...

Любов Ведута
В ДОРОГУ...

Я прокинулась. Ось вона -
Зла, потворна, бридка, столика
На порозі війна... Війна
Не безкровна. Не без"язика.

Стільки болю несе в серця,
Стільки сліз і тривоги сіє.
Витираю сльозу з лиця.
Усміхаюся. Є надія.

Є надія, що кожен з нас
Наближатиме перемогу.
Тихий серпень. Медовий Спас.
За поріг, за поріг - в дорогу...