Акваз к1андач заз и дуьня

Шахмардан Арран
Къарагъдач зун къе ахварай,
Акваз кандач заз и дуьня.
Хаинвилив кьац1анва ам,
Акваз кандач заз и  дуьня.

Зи вилериз рагъ такурай,
Заз канидан багъ такурай,
Зун пакамахъ сагъ тахьурай,
Акваз кандач заз и дуьня.

Канивили лап гудна зун,
Хаинвили агудна зун,
Канидакай къакъудна зун,
Акваз кандач заз и дуьня.

Вучиз фирай уьмуьр ишез,
Канивилин гъамар за нез,
Хаин ярдин яргъи жез мез,
Акваз кандач заз и дуьня.