Не дайте панувати

Надежда Рубинская
Обгорнула зневірені душі
Чорна кривда великим крилом.
І крокує по морю, по суші,
В хату лізе, сидить за столом.

Панувати не дайте їй, люди!
Віру-крицю гартуйте в собі.
Відсіч-дія потрібна повсюди.
Буде щастя у нас далебі!

           14.08.2016