вуглики

Анна Либорских
Мої вуглики згасли краплинами неба.
Ллється музика пращею слів на чоло.
Я в тобі не знаходжу вже іскри потреби,
точно спогадом щось у мені ожило.
Пам’ятаю, в простому таїлося щастя,
відтепер обезбарвлена вісь цих шляхів.
Є моменти, коли і реальність без власті.
Я мотив не збагну, а не вчинки лихі.
Проникаю крізь вас в апогей сліпих істин.
Там самотність, заповнена сотнею мір.
Одягаюся в завтра, холодне та чисте
і ловлю ваших поглядів знімки прямі.