Не втримався

Олександр Мачула
Скажіть, будь ласка, – запитали в діда, –
як українською вірніше говорити,
щоб не дражнити нам бандерівську скотину,
ми завітали на чи в Україну?
І тут не витримав нарешті й дід:
В обхід, тварюки. Я сказав – в обхід!

08.08.2016