Радуйся, Родная!

Татьяна Русецкая
Радуйся, Владычице, Радуйся, Державная,
Радуйся, Славущая на Своём пути,
Радуйся, Заступнице, наша Православная,
Радуйся, Могущая Радость принести!

Радуйся, Покрове наш до и по Успении,
Радуйся, зовущая к светлому пути,
Радуйся, нас ждущая в Светлом Воскресении,
Радуйся, Хотящая к Сыну Привести!