я i ти...

Оксана Вершинина 2
я вітер в твоїй голові,
ти подих моїх почуттів.
нарешті ми знову живі
і не потребуємо слів.

ти сонце в моїх небесах,
я місяць в твоїй глибині,
смак щастя бринить на вустах,
і серце солодко щемить.

я витівка твого життя,
ти мрійна реальність мого,
здійснилися всі відчуття
всього, що хотіли удвох...