Соняшники

Оксана Майданська
Літечко спливає день за днем,
 Сонечко ще високо на небі,
 Та не тільки воно сяє променем,
 Сонце квіткою цвіте на рідній землі.
 
 Пшениця й Соняшники жовті- жовті,
 Неначе сонце рослини жаром пропекло.
 Всіяні поля простор позолотило.
 Подивіться всі на цю красу землі.

 А Соняшник всміхається до Сонця,
 Я такий же самий як і Ти на небі.
 Тож давай проміння розсівати.
 Нехай зігріє кожному серденько.
               06.05.2004рік      О.М.