Я с тобою пойду по Стожарах укр

Инна Цурка
Якісь ночі уже не ті, та й холодні вони без тебе.

Я шукала тебе ві сні, між зірок, що розсипались небом.

Розкриваючи душу дощам, дуже часто ховала сльози.

То скрипаль навівав печаль, то стогнали над морем грози.

Було – якось… і все не так. Я тікала думками в простір,

І шукала, шукала знак, щоб тебе запросити в гості.

То ж в кришталь наливаю вина, і грайливо я буду пити,

Аж до самого-самого дна, щоб тебе, милий мій, спокусити.

Медом будуть мої уста. Я віддам всі тобі поцілунки.

Навіть пляшка ще не пуста, а я п’яна від самої думки…

То ж чекаю тебе вже не в снах, наяву. Піддаючись чарам,

Ти застелиш зорями шлях, я з тобою піду по Стожарах.

In_nes