не так, як ти хот в

Вика Зеленская
Заснувші почуття розбудять всі,
Але померші вже не воскресити.
І остається вихід лиш один,
Закривши очі просто далі жити.

Дивитись на галявину лісну
Як їде поїзд,люди поспішають
В житті таких фрагментів хоч відбав
Тут хтось живе,а хтось лиш виживає

Ти крок прибавиш,потім ще,і побіжиш
Як що тобі потрібна та людина
Але в твоїй уяві всі події
Та у житті,не так,як ти хотів