Спогади..

Вика Зеленская
Я влаштую на його вулиці страйки,
Я напишу йому тисячу сповідь.
Але кохання моє з ним це - байки
Які вчать життю,як ніколи.

Я посвячу йому всі ці сонети,
Я напишу йому тисячу віршів.
Але ім"я збережу я секретом,
Щоб не сумувати за часом тим більше...

Я відкрию йому настіж очі,
Буду поруч , як кинули всі.
Але не проведу ані очі,
Без спогад про те,як ми з ним.