Ти

Наталья Днепровская
Вже нудить від тих цигарок і від кави,
Та знову палю і знову ту каву варю.
Варю, бо рятунку шукаю у зіллі,
В якому кохання у суміш з думками
І біль, і розлука, і туга страшна,
І ніжність - ніжна така і така божевільна.

Все ту каву варю, а вона ж солона й гірка,
Мов оті мої вічні печальнії сльози.
Хлопчику мій, мій любий, коханий,
Ти - мрія моя жадана така і манка,
Ти - доля моя далека така і близька,
Ти - вірші мої, ти - дорог моїх нескінченная проза.