Я пливу в тоб як в човн

Дария Переверзева
Я пливу в тобі, як в човні,
Збираю квітки надії,
Несправжня ти, навіть зовні,
Ти лишаєшся в моєї мрії.

Чому я не можу доторкнутися
До шкіри твоєї теплої,
К тобі не зможу повернутися
К тобі, завжди веселої.

І навіть у тяжку хвилину,
Ти не допоможеш мені.
Журби моєї краплину
І ти вже пливеш в цьому човні.