Айсберг-лебедь

Вячеслав Гольдберг
Айсберги бывают  очень разные:
белые, и синие, - прекрасные.
Человек  талантливой натуры
даже айсберг превратит в скульптуры.

photo - © Copyright Michael Davies - professional photoartist and sculptor,
and talented person. The photo from the Antarctic seas.