Ж

Алина Ясинецкая
У неї своя специфічна врода,
й інколи справді шкода,
що я не стану для неї НИМ.

Тримаючи тон і осанку,
мрію про таку коханку
і тихо ковтаю дим.

Про неї можна складати балади,
вкохавшись лишень в розум й поради,
захоплююсь її поведінкою.

А загалом,

Проведений разом час,
змушує шкодувати щораз,
що я народилася жінкою.