Нитка та рушник

София Костюченко Васильевна
Плететься рушничок,

Плететься

І нитка в ньому в`ється

І мама ш`є чарівний гай,

Де є високий небокрай.

Не в голці діло,діло в нитці,

Це нитка Феї-Чарівниці.

І голос всіх пташок тут льється,

Ще й поле волошок плететься.

 

Плететься рушничок,плететься...