Зачарована словом

Татьяна Ахинько
   Зачарована словом. В полоні...
   Тільки волі ніяк не шукаю.
   Навпаки, розчіняю долоні
   І перлинні слова всі збираю.

   Прошу їх:"Полетіть, зачаруйте
   Від зневіри спустошені душі,
   Світлі мрії, надії даруйте,,
   Запаліть і здолайте байдужість!"

   В силі слова відродиться знову
   Віра в краще, світліше майбутнє,
   Слово, впевнена, з Богом у змові,
   Бо велично-прекрасне й могутнє!