Stiam doi ochi... на румынском языке

Анатолий Унку
Stiam doi ochi,-stiam doar eu,
Cum iam iubit,-stia doar Domnul,
Si tot ei doi,-furandu-mi somnul,
M-au suparat cu Dumnezeu.

Mai am puteri,doar ca sa-ti spun,
Ca doar la tine ma gandesc,
Ca nu mai pot sa ma razbun,
Si sunt sortit sa te iubesc...

Anatol Uncu   01.04.2003