Завтра день новий настане...

Ирина Грипич
Завтра день новий настане,
Роздуми зупинить час.
Смуток без сліда розтане
Промінь радості не згас.

Вишиті нічні сузір'я
Їх накину ,немов  шаль,
Давні розповім повір'я
Та розвію всю печаль...

А моє життя йде поруч,
Сходами простих віршів.
Почуття хай будуть в поміч
Сповнені таємних слів.

Я мандрую по століттях
І так довго тут живу,
Щоб на темних перехрестях
Душу зберегти твою.

Завтра день новий настане,
Вічності-легка хода.
Світанкове сонце встане,
Висохне журби сльоза...