Piдна мова

Ольга Иштяк
З перших кроків наше немовлятко
Радісно лепече:" Мамо! Татко!"
Мова рідна, й сама  як матуся —
Я до неї серцем пригорнуся!
Бо лунає щира українська
Споконвіку зо Святого Міста,
Що стоїть понад Дніпром могутнім
Та й лунати буде і в майбутнім!
Як весь Світ почавсь колись зі Слова —
Так людину робить рідна мова!