Я кохаю

Анатолий Павленко
•  •  • 
Я  кохаю,  кохаю,  кохаю!
І  незграбно  роблю  це  нехай  я,
Та  все  ж  квітне  моє  почуття.

І ті  квіти  мов  милії  діти –
Таких  більше  не знайдеш  у  світі –
Прибавляють  хвилини  життя.

---