Не варто

Анатолий Павленко
Ні,  не  варто  у  завтрашнє  щастя  нам  вірити,
Й  день  сьогоднішній  годі  безглуздо  транжирити.
І  під  лагідним  сонцем,  й  життєвими  зливами
Поспішаймо  ж  но  бути  щасливими.

---