Свята Марiя

Оксана Майданська
Марія - звучать по всьому світу імена!
Марія - це квіт для миру і землі та неба!
Марія - це сонце, місяць, світ, зорі!
Марія - малюють в образах Святу ЇЇ.
             .........
                2001 - 28.07.2016 рік