петиция о присвоении ул. Белграда имя Русской Друж

Олег Грязнов
Ми потписници петиције, захтевамо да Град Београд једну улицу преименује у у Улицу српско-руског пријатељства.
Безброј је примера истинског пријатељства наших двају народа у ближој и даљој историји. Србија не заборавља да када се борила за слободу од турског ропства, на помоћ коју је упутио Александар II Николајевич и руски народ који се борио раме уз раме са српским.
Данас у свету је нестабилност све већа, ратови, избеглице, невине жртве, лажна демократија која се намеће од Запада. У историји, када су била велика искушења за Србију, Русија је увек била уз нас. Браћа по крви и вери, који су безброј пута жртвовали и своје животе једни за друге и у будућности ћемо сва искушења превазићи заједно. Чак и данас, када САД и ЕУ, санкцијама желе да сломе Русију, Русија храбрно брани своје интересе, али не заборавља ни своје пријатеље и партнере у свету и Србија са таквом подршком може напредовати.
Ми који желимо да одржимо поштовање према руском народу и да развијамо пријатељство наших двају народа, тражимо да се једна улиза у Београду зове у част српско-руског пријатељства. Улица ће бити тврђава нашег пријатељства, а ми, наша деца и унуци, шетајући овом улицом, знаћемо да Србија има великог и искреног пријатеља у свету-Русију.
Као што је пре 130 година, руски цар бранио српски народ на Балкану, тако и данас председник Русије, Владимир Путин је искрени пријатељ и заштитник Србије.
Због прошлости, садашњости и будућности, захтевамо да једна улица носи име пријатељства наших народа!
Эта петиция будет доставлена:
Скупштина Града Београда
Прочитать письмо
Новости этой кампании
1 день назад
10 участников кампании
2 дня назад
Демократска странка Србије создал(а) эту петицию
Участники
ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Потписујем петицију ѕа назив једне од београдских улица СРПСКО-РУСКО ПРИЈАТЕЉСРВО.

Љуба Јовановић, Philadelphia, PA1 день назад
0
Пожаловаться
I have the same opinion.

Урош Миленковић, Nis, Сербия1 день назад
0
Пожаловаться
Potpisujem peticiju zato ;to smatrama da ovaj grad treba da ima Ulicu srpsko-ruskog prijateljstva i da se ponosi sa tim

gordana pavlovi;, beograd, Сербия1 день назад
0
Пожаловаться
Смотреть все комментарии
Сообщить о нарушении правил