ЧУЕШ МАМО

Людмила Кравченко 4
"Чуєш мамо?"  "Чуєш нене?"
Золоті роки пройшли,
В ноги босі...впали роси..
За тобою діти йшли.

На порозі батько сивий
Нас з дороги зустрічав,
А колись був чорнобривий
Красень, що до ніг впадав.

Склонив голову сивеньку
На коліна діточкам,
І просив у долі-неньки
Дай їм щастя і добра.

"Чуєш мамо?"сердце плаче
По щоці біжить сльоза,
Ти завжди була у праці
А для батька -молода.

"Чуєш мамо?"  соловейко
У саду нашім співа,
Колись батько молоденький
На гітарі загравав.

"Чуєш мамо?"  "Чуєш нене?"
Як душа у нас болить,
Бо тепер ви всі на небі
Хто ж нас всіх благословить.

Хто нам путь тепер укаже
Хто зустріне у дворі,
Хто нам щастя побажає
В пустім домі, що в селі.

І тепер у вас домівка
Так далеко від села,
Поросла в траві тропинка
І любистком із вінка.

Вместо батька соловейко
Свою пісню вам співа,
А дерева тянуть гілки
Де покоїться душа.

"Чуєш мамо?"  "Чуєш нене?"
Як болить душа,
Бо вона вас вже не бачить
Бачать тільки небеса!!!