В тання на вес лля

Вика Максименко
Щоб до ста літ у коханні жили,
Щоб ніколи посуду не били,
Щоб в достатку був ваш дім,
І дітки,щоб водились,
І щоб про рідню не забували,
І на золоте весілля позвали!