Булах

Лейла Азизова
Тамун юкьвал ала са чуьл,
Адан юкьвал ала са хуьл,
А хуьле (а)ва лап мекьи яд
Ширин я дад,къайи яд.

Ам вуч яд я,гьинай къвезва?
Тамун ничхирри хъвазва ам!
Белки ама6 цавай къвазва,
Я тахьайт/а чиляй къвезва.

Эхь,ам тамун чилин яд я,
Ширинни ва т/ямлу я ам,
Адан къвалав эк/яна гам
А гам цуькверни, векьер я.