Померти на тво х руках

Торговка Воспоминаниями
Як хочеться іноді просто,
Відкрито і без прийомів,
Ввірватись в безмежний твій простір,
Не знавши ніяких законів;

Тонути в твоїх очах.

Як хочеться йти до тебе
Відверто, без лестощів, бою,
Забувши про інші потреби,
Пірнувши у це з головою;

Заснути на твоїх плечах.

Як хочеться бути з тобою,
Без зайвих пояснень і злості,
Тримати сарказм за щокою;
Втративши розум від млості,

Зостатись на твоїх губах.

Як хочеться просто любити,
Без ненависті, зрад і болю,
Щодня, щосекундно п'яніти
(Від тебе - не від алкоголю);

Померти на твоїх руках.