Нельга чужое браць...

Ирина Беларусова
НЕЛЬГА ЧУЖОЕ БРАЦЬ...

Кроплі расы на кветках,
Ліліі царская стаць.
З дзяцінства засвоіла крэпка –
Нельга чужое браць.
Таму на тваё каханне
Адказваю цвёрда НЕ.
Чужы ты, а наша спатканне -
Дань лёсу і мройнай вясне…

19.07.2016 г.