БЕЗ ТЕБЕ

Миша Стан
БЕЗ ТЕБЕ

Приспів
Дні без тебе пусті, в них немає надії
І нікому так як тобі ти знаєш я не зрадію
Ти одна в моїх снах у шалених мріях
Твоє ім'я на устах мене завжди зігріє
 
Ти посміхнулась мені наче сонце
І я подумав уже що тільки сон це
І як тільки свої відкрию я очі
Ти від мене втечеш серед ночі

Та був це не сон це була правда
Ти була мені по справжньому рада
Я тебе пригорнув сильно-сильно
І сказав у очі глянувши пильно

Приспів
Дні без тебе пусті, в них немає надії
І нікому так як тобі ти знаєш я не зрадію
Ти одна в моїх снах у шалених мріях
Твоє ім'я на устах мене завжди зігріє
 
Я ж без тебе так жити не зможу
Як сам не свій по землі ходжу
Назавжди душа у твоєму полоні
А руки мої твої шукають долоні

Ти будеш моя чуєш тільки моя
Як молитву шепчу я твоє ім'я
Я нікому тепер тебе не віддам
Бо безмежно так закохався сам

Приспів
Дні без тебе пусті, в них немає надії
І нікому так як тобі ти знаєш я не зрадію
Ти одна в моїх снах у шалених мріях
Твоє ім'я на устах мене завжди зігріє
 
Автор: Міша Стан, с. Угля 15 липня 2016 р.