Про любов... на укр. яз

Любонька
На брунька'х насто'яна весна'
Розчинилась у п"янки'м повітрі...
І любов, не випита до дна, -
Як веселка, - в почуттів палітрі...

Музика кохання у серцях,
Мов бутон, пелю'стки розпускає...
І надії легкокрилий птах
У безодню неба підіймає...

Мріями наповнюються сни,
З чуйних слів сплітаєтся намисто...
І в обіймах сонячних весни'
Хочеться співати урочисто

Про любов, що світить у путі',
Про любов, що труднощі долає...
З нею варто шлях земний пройти...
Доки є любов, життя триває.

11/07/16/